Az ekcéma kezelése - Bőrproblémák: pikkelysömör, ekcéma, korpa kezelése

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hatékony megoldást
kínálunk:
korpás haj, fejbőr
pattanásos bőr, ekcéma,
pikkelysömör kezelésére!

-------------------
Neo-Plant
Kutató Fejlesztő Kft.
Postacím:
H – 1511 Budapest, Pf. 14.


Mobil:
+36 (20) 442-3059
e-mail:

neoplant519@gmail.com
*
Kapcsolat az oldalunkról
Nyitva tartás:
A shop állandóan üzemel
*
Termékeink:

NEOPLANT KRÉM

NEOPLANT SAMPON

NEOPLANT ARCSZESZ

NEOPLANT HAJSZESZ


*
Hasznos információk
Szerződési feltételek
Hol kapható?
Segítség a vásárláshoz
*
VENDÉGKÖNYV
*
Akciós ajánlataink:Az ekcéma az egyike leggyakoribb bőrbetegségeknek, a Föld népességének 10%-a szenved valamilyik fajtájában. Az egyes anyagok irritáció, illetve allergiás reakció  formájában okozhatnak bőrgyulladást.
Az ekcéma (régi magyar neve: izzag) a bőr krónikus, gyulladásos betegsége, az immunműködés egyensúlyának zavara miatt alakul ki. Az ekcéma Jellemző tünetei a száraz, erősen viszkető bőr, mely folytonos dörzsölés és vakarás hatására megvastagszik, a ráncok mentén és a bőr hajlataiban kisebesedik. A végtagokon a leggyakoribb az előfordulása. Általában hullámokban jelentkezik: a beteg bőrfelület állapota egy időre jelentősen javul, majd időnként kiújul és fellángol az atópiás bőrgyulladás.

A szappanok, a házi por, illetve a házipor-atka ürüléke, táplálékkal bevitt vagy a légutakon keresztül bekerülő allergének, mosószerek)vagyis a környezeti hatások nagy valószínüséggel befolyásolhatják az ekcéma kialakulását, éppúgy, mint a betegség időnkénti fellángolását. Azonban az atópiás dermatitiszt nemcsak külső hatás válthatja ki, hisz azonos vegyi anyag nem okoz mindenkiben tüneteket, hanem a beteg szervezetétől, sőt, lelki állapotától is függ, hogy kialakul-e az ekcéma (hajlam).Állandó stressz hatásának kitéve páldául romlik a szervezet ellenállóképessége.


Ekcéma esetére: Neoplant krém és arcszesz
Megrendelés     A krém ismertetője     Az arcszesz ismertetője    


Az ekcéma többnyire tünetmentesíthető: a bőrtünetek teljesen vagy részlegesen eltüntethetők, de újból megjelenhetnek változó intenzitással. Fenntartó kezelésre van szükség a tünetmentesítő kúra befejeztével, hogy a bőrtünetek ki ne újuljanak.

A NEOPLANT KRÉM ÉS ARCSZESZ FELHASZNÁLÁSI JAVASLATA EKCÉMA ESETÉN:

A bőrt először tisztítsuk le NEOPLANT arcszesszel, majd kenjük be naponta 1-3 alkalommal NEOPLANT krémmel. Nehezen gyógyuló sebeknél a már gyógyuló sebet kezeljük a NEOPLANT krémmel aszerint, hogy a seb mely bőrfelületen helyezkedik el naponta több alkalommal, ezáltal a regenerálódási folyamatok felgyorsulnak és a hegek kialakulása csökken.

Amennyiben használata során bőrpír jelenik meg, kerüljük további alkalmazását. Ügyeljünk arra, hogy szembe és friss sebbe ne kerüljön a krém!

Természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz így káros mellékhatással nem rendelkezik. A termék színezék és illatanyag mentes. A termékben lévő gyógynövénykivonat biztosítja a termék előnyös tulajdonságait. Népgyógyászati tapasztalatok és a szakirodalmi adatok állítják, hogy a felhasznált gyógynövény kivonatnak természetes antibiotikus, vérzéscsillapító és sebgyógyulást elősegítő hatásai vannak.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz